“Kryetar më i mirë i Skenderajt, Sami Lushtaku apo Bekim Jashari?”, kjo ishte zgjedhja e Ganës

Ganimete Musliu ishte pjesë e rubrikës “Kë Zgjedh” në emisionin “Mirage”. Ajo u vu para shumë zgjedhjeve të ndryshme, shkruan lajmi.net. Deputetja Musliu, u pyet edhe se cili është kryetar më i mirë i komunës së Skenderajt. Ajo zgjodhi mes Sami Lushtakut dhe Bekim Jasharit. Këtë përgjigje dhe shumë të tjera i gjeni në materialin…

ShowBiz

19/11/2022 10:30

Ganimete Musliu ishte pjesë e rubrikës “Kë Zgjedh” në emisionin “Mirage”.

Ajo u vu para shumë zgjedhjeve të ndryshme, shkruan lajmi.net.

Deputetja Musliu, u pyet edhe se cili është kryetar më i mirë i komunës së Skenderajt.

Ajo zgjodhi mes Sami Lushtakut dhe Bekim Jasharit.

Këtë përgjigje dhe shumë të tjera i gjeni në materialin e mëposhtëm:

YouTube player