Krimet e rënda zbarkojnë sërish në Brezovicë, vazhdojnë operacionin me urdhër të prokurorisë

Prokuroria e Ferizajt e ka vazhduar edhe sot aksionin në rastin “Brezovica”. Kjo është bërë e ditur me anë të një komunikate për media nga Prokuroria e Ferizajt, shkruan lajmi.net. “Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se në koordinim dhe bashkëpunim me Drejtorinë e Krimeve të Rënda (DKR) në Prishtinë, Inspektoratin e Minsitrisë së…

Lajme

09/08/2022 10:17

Prokuroria e Ferizajt e ka vazhduar edhe sot aksionin në rastin “Brezovica”.

Kjo është bërë e ditur me anë të një komunikate për media nga Prokuroria e Ferizajt, shkruan lajmi.net.

“Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se në koordinim dhe bashkëpunim me Drejtorinë e Krimeve të Rënda (DKR) në Prishtinë, Inspektoratin e Minsitrisë së Mjedisit, Departamentin e Mbrojtjes së Mjedisit, Inspektoratin e komunës, Drejtorinë e Parkut Kombëtar “Sharri” dhe Agjensinë Kadastrale të Kosovës, edhe sot, janë duke realizuar një inspektim në zonën e Brezovicës, i cili është vazhdimësi i aksioneve të mëhershme lidhur me rastin “Brezovica”, thuhet në komunikatë.

Prokuroria thotë në fund se qëllimi i këtij inspektimi është identifikimi i ndërtimit të gjitha objekteve në zonat e mbrojtura të parkut kombëtar se në cilat zona janë ndërtuar ato, a posedojnë leje ndërtimore dhe të njëjtat a janë në pajtim me ligjin.  /Lajmi.net/