Korabi në pushim me të dashurën e tij (Foto)

Këngëtari e kompozitori i njohur,  Korab Shaqiri së bashku me të dashurën e tij Lulkacela Jashari po shijojnë stinën e dimrit dhe skijimin në qendrën Banjsko të Bullgarisë. Kështu të paktën na ka treguar vetë këngëtari, përmes fotografive në rrjete sociale…

ShowBiz

15/01/2015 10:41

 Korab Shaqiri dhe e dashura e tij kanë gjetur kohë që pushimet e dirmit ti kalojnë në Banjsko të Bullgarisë.

 Ndonëse Korabi nuk preferon të flas për jetën e tij private, ai është tashmë pesë vjet në lidhje me Lulkacelën dhe duket se po i shkon për mrekulli. Lajmi.net