Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Koncepti i ri Mercedes G-Code

11:49 | 4 Nentor 2014

G- Code është edhe i bukur dhe inteligjent,një projektim tipik Mercedes Coupe.

Zyrtarisht është vetëm një studim i ri dhe projekt në këtë fazë, ajo gjithashtu përmban një numër të pjesëve të egra të teknologjisë që mund të shfaqen në dekadën e ardhshme.

G-Code ka hapësirë për katër persona, por mos prisni hektarë të hapësirës prapa.

Makina është e gjatë 4.1 meter,është pak më e shkurtër se një Skoda Yeti, por është në një linjë të ngushtë me Nissan Juke.

Në fakt, ky është një ekran i zbukuruar dixhital që ndryshon ngjyrën sipas mënyrës se si makina ka lëvizur. Kalimi te yjet blu bëhet kur gjatë lëvizjes në qoftë se shoferi zgjedh “Sport Hybrid” mode.

Ky koncept është  projektim i  studios Mercedes të Pekinit. Megjithat ky stil i ri i projektimit të Mercedes G-Code , mund të jetë gjithashtu një përshtatje e mirë më studion në Evropë përkatësisht me atë në Gjermani por jo para vitit 2017.