Kjo nuk pritej nga Iliri, thotë se ka një falënderim për Donaldin

Dyshja kanë atakuar njëri-tjetrin qysh se nga fillimi i spektaklit.

ShowBiz

26/11/2021 18:10

Iliri dhe Donldi, kanë hasur në zënka dhe mospajtime me njëri-tjetrin shumë shpesh, shkruan lajmi.net.

Megjithatë, ata kanë përmirësuar raportin e tyre tashmë edhe pse sërish luftojnë për të mbrojtur mendimet e tyre.

Ndërkohë, në ditën e falenderimeve, “vëllai i madh” ju dha mundësinë banorëve që të falenderojnë dikë.

Iliri tha se përveç Sabianit dhe Arjolës falenderon edhe Donaldin.

“Njeriu që ka nxjerrë anën time më të keqe në shtëpi është Donaldi. Duhet ta falenderoj sepse kuptoi që nga fjalët kot mund të preken gjërat më të shtrenjta që ne kemi jashtë mureve të shtëpisë”, tha ai./Lajmi.net/