Kjo ndodhë vetëm në Arabi! |FOTO|

Burrat në Arabi Saudite fluturojnë në ajër duke i shkrepur pushkët në tokë, një mënyrë kjo për të festuar ngjarje të veçanta në jetën e tyre.

Fun

13/08/2015 08:33

Truqet e çuditshme me vetura nuk është më sporti i preferuar i Arabëve. Në këtë seri forografish nga fotoreporteri Mohamed Al Hwaity, burrat Saudit gjatë një ekskursioni në qytetin Taif shkrepin armët shumë afër vetes, e gjithë kjo vetëm për të bërë qejf.

Përderisa hidhen dhe bien në tokë, tymi nga shkrepja e armës dhe drita e zjarrit krijojnë përshtypjen se ata janë duke fluturuar me atë armë. Ky lloj ‘vallëzimi’ është duke zënë vendin e vallëzimit tradicional të shpatave, dhe praktikohet në dasma, festa të diplomimit etj. /lajmi.net

Men dance in Taif.

A man fires a weapon as he dances during a traditional excursion near the western Saudi city of Taif, August 8, 2015.

A boy holds a weapon as he poses for a photo. - RTX1NM1W

A man fires his weapon. - RTX1NM26

Posing for a photo.

Dances with guns TPX IMAGES OF THE DAY - RTX1NM1T

Men dance.

Men pose for a photo near the western Saudi city of Taif.