Kjo kompani ofron internet falas për familjet e varfëra

Google Fiber është kompania e cila ka lansuar internet 1000Mbps për familjet të cilat janë të varfëra me qëllim të integrimit të tyre në shoqërinë modern në disa qytete të SHBA-ve.

Auto & Tek

04/02/2016 00:14

Njoftimet e sotme thonë që ngarkimet dhe shkarkimet e internetit janë 16bps që në pagesë mujore kushton rreth 70 dollar.

Nepër disa qytete janë shtrirë rrjetet dhe nepër disa tjera po punohet transmeton agjensioni informativ i Google Fiber.

SHBA kanë kosto të lartë të pagesave për internet dhe këto pagesa janë të papërballueshme për shumë familje, ndaj Google Fiber ka marrë këtë iniciativë humanitare për të ofruar shërbime online gratis raporton lajmi.net

Shpërndarja e rrjeteve pritet të vijojë ditët në vazhdim.