Kjo është vajza e Ledina Çelos (Foto)

Këngëtarja nga Shqipëria Ledina Çelo, dikur ishte shumë e ndjekur nga adhuruesit e saj, mirëpo ka kohë që ajo nuk ka lansuar ndonjë këngë apo të shfaqet në medie, transmeton parrotlla.

ShowBiz

02/02/2016 16:58

Ajo tashmë ka krijuar familje dhe ka vendosur që të përkushtohet tërësisht për ta. Në rrjetin social Instagram ajo duket në një fotografi me vajzën e saj.

Vajza duket se i ka ngjarë shumë të ëmës, apo siç thonë “ bëmë mama të të ngjajë”.