Kjo është premiera e radhës në ‘ABC’

Në Kinemanë ‘ABC’, nga dita e enjte më 4 shkurt 2016, vjen për t’u shfaqur komedia “Fifty Shades of Black”, i cili është një parodi e filmit ‘Fifty Shades of Grey’ që u shfaq në vitin 2015.

ShowBiz

03/02/2016 14:59

Kjo është një komedi erotike/romantike me aktorët Marlon Wayans dhe Kali Hawk.

Premiera e filmit do të shfaqet në ora 22:00, duke vazhduar çdo ditë në të njëjtin termin.

Repertori i plotë i ‘ABC’-së:

‘The Revenant’ në ora 19:00

‘Ride Along’ në ora 17:00

Gjatë vikendit:

‘Alvin and the Chipmunks: The Road Chip’ në ora 13:00

‘The Good Dinosaur’ 3D në ora 15:00