Kjo është ora ideale kur duhet të kryeni marrëdhënie intime

14:16 | 4 Tetor 2021

Ka një kohë të caktuar për gjithçka.

A keni menduar ndonjëherë nëse ka një kohë ideale për të bërë dashuri?

Një revistë mjekësore angleze, pas një studimi të kujdesshëm, tregoi kohën ideale .Dhe kjo është pikërisht në orën 5.48 të mëngjesit.

Do të ishte mirë të caktoni alarmin mes orës 6 dhe 7.30, kur kulmi hormonal garanton pjellorinë më të madhe dhe nëse riprodhimi nuk është në axhendë, dëshira për seks është më e madhe në këtë orë.

Shkuarja në zyrë pas aktit intim e bën ditën më të mirë dhe orët e punës më të lehta. Por, le të imagjinojmë sikur jeni zgjuar fiks në orën 7.30 dhe doni të keni raport seksual, asgjë nuk duhet t’ju pengojë sërish që ta bëni këtë gjë.

Mos ndaloni! /Lajmi.net/