Kjo është aktakuza për grupin e Komunës që ka shkatërruar Prishtinën (Dokument)

Prokuroria Speciale e ka ngritur aktakuzën ndaj 11 personave, të cilët akuzohen se si grup i përbashkët kriminal e kanë shkatërruar Prishtinën, duke mos vepruar për të ndalur ndërtimet pa leje.

Lajme

11/09/2015 10:41

Aktakuza është 270 faqe dhe është publikuar nga Kryetari i Prishtinës, përmes një portali  i quajtur aleks.press.

“Bashkangjitur aktakuza për 10 ish inspektoret e ndërtimit ne komunën e Prishtinës. Ju lutem lexone ketë dokument dhe e shihni se si ka qene i organizuar krimi ne komunen tone e pse i kemi te gjitha ato ndërtime pa leje. Këtu duhet të shkojnë edhe shume tjerë.”, ka shkruar Shpend Ahmeti, në Facebook.

Këta janë emrat e të akuzuarve:

 Ismet (Kadri) Haliti

Skender (Jahir) Canolli

Vehbi (Rrahman) Abdullahu

Drita (Hamit) Rukiqi

Blerim (Jakup) Syla

Blerim (Hysen) Ibishi

Ardian (Humdi) Muhadri

Arbenita (Hysen) Ajeti

Mergim (Nexhip) Shala

Granit (Ali) Cenaj

Qemajl (Adem) Pozhegu (pronar I kompanisë ndërtimore POZHEGU)