Këto prezantuese sporti të lënë gojëhapur (Foto)

Nese keni dyshuar ndonjëherë nëse u shkon për shtat femrave që ta udhëheqin sportin, këtë dyshim duhet ta largoni menjëherë.

ShowBiz

01/02/2016 11:29

Lajmi.net ju sjell disa foto të prezantueseve të sportit të njohura në botë të cilat të lënë gojëhapur me pamjen e tyre seksi dhe me bukurinë që kanë./lajmi.net.

Charlotte Jackson

Millie Clode

Georgie Thompson

Kirsty Gallacher

Hayley McQueen

Natalie Sawyer/Matterface

Sara Carbonero

Erin Andrews

Ines Sainz

Mandira Bedi