Këto janë makinat me dyert më interesante në botë

Dyert nuk janë ato që e bëjnë një makinë super-moderne dhe praktike.

Auto & Tek

29/11/2018 17:24

Sidoqoftë, kur makina ka një enterier dhe një dizajn përgjithësisht të bukur për sy, një palë dyer ia shtojnë ende më shumë bukurinë, transmeton lajmi.net.

Megjithatë, juve nuk do iu duhet të shpenzoni milionat për të blerë një makinë me dyer të bukura.

Sido që të jetë, CarBuzz ka arritur të rreshtojë disa nga makinat me dyert më fantastike. /Lajmi.net/