Katapulta argëtuese

Dy vëllezër nga Frankfurti, Johannes dhe Daniel, kanë ndërtuar në breg të një liqeni një katapultë druri, si të kohës romake, e cila mund ta ‘fluturojë’ njeriun pesë metra lart dhe deri në 12 metra larg. Picture: Caters

Fotolajm

29/08/2014 16:38

Dy vëllezër nga Frankfurti, Johannes dhe Daniel, kanë ndërtuar në breg të një liqeni një katapultë druri, si të kohës romake, e cila mund ta ‘fluturojë’ njeriun pesë metra lart dhe deri në 12 metra larg. Picture: Caters