Ka arritur tifozi i parë me plis në Paris

Një tifoz i Kombëtares shqiptare e ka publikuar një fotografi nga Parisi, me plisin e vendosur në kokë dhe veshur me ngjyrat kuq e zi, tradicionale për Shqipërinë.

Sport

11/10/2015 23:17