Ju prezentojm Jaguar F-Type 4×4 R Coupe

Jaguar ka lëshuar konfirmim zyrtarë  se makina e re Jaguar F- type R-Coupe ka bërë të gjitha përgatitjet për L A Motor Show.

Auto & Tek

12/11/2014 09:18

Jaguar ka lëshuar konfirmim zyrtarë  se makina e re Jaguar F- type R-Coupe ka bërë të gjitha përgatitjet për L A Motor Show.

Në një deklaratë për shtyp duke njoftuar të gjithë partnerët dhe po ashtu ka njoftuar se prova është mbajtur në Afrikën e Jugut, transmeton Lajmi.net

Edhe pse detajet e plota janë duke u ruajtur për më vonë këtë muaj, ku pritet të debutoj Jaguar R-Coupe.

Jaguar do të arrijë shpejtësinë prej 0 deri në 60mph vetëm për 3.9 seconda,ndërsa shpejtësia maksimale që do të arrij kjo makinë është 186mph dhe është e kufizuar. Jaguar F-Type R Coupe ka 542 kuaj fuqi .