Ju prezantojmë Nissan Sway

Motor show Gjenevë, zakonisht krenohet me disa nga makinat më aventureske, që shohim pastaj gjatë gjithë vitit, dhe këtë vit Nissan mori mundësi për vrojtimin nga ana e organizatorit.

Auto & Tek

09/03/2015 10:15

Në përgjithësi, koncepti i ri Sway, është një  projektim për një makinë kompakte.

Ne besojmë se do të  vazhdon tradita për të sfiduar segmentet e tregut duke sjellë diçka të re, të veçantë dhe të mrekullueshme, transmeton Lajmi.net

Nissan me këtë makinë të re koncept për Gjenevë, është duke eksperimentuar për të parë se si Nissan mund të jetë në gjendje të sjellë ide të freskëta në segmentin kompakt hatchback.

YouTube player