Ju prezantojmë BMW X4 (Foto)

Kjo është BMW X4, me formë të hijshme makinë të re, nje crossover-Coupe. BMW për çdo vit ka një shtim të makinave në treg.

Auto & Tek

13/11/2014 14:57

Ju me herët e keni parë BMW X6 i cili është coupe si version më i madh se BMW X5,ndërsa x4 ka të njëjtin koncept po si një makinë e klasës së mesme. BMW x4 posedon pothuajse të njëjtin hardwer që ka BMW x3.

Brendia e X4 ka një kabinë si ajo në X3,e mbuluar në alumin ose prej druri, x4 mund të jetë M Sport,  me rrota dhe goma të mëdha për vende sportive.

X4 ka një motor turbocharged katër-cilindër,e renditur në 240 kuaj-fuqi. Gjithashtu ka një marsh prej  tetë-shpejtësi automatike i cili  është standard. Ndërsa motori tjetër i quajtur  upgrade ka 300 kuaj fuqi dhe është  twin-turbo. BMW x4  nga zero deri në 60mph arrin për 5.2 sekonda.

Teknologjia dhe siguria luan një rol kyç në X4. Ka mundësi për kontrollim  nga një grup i kamerave qw e rrethojnë, madje BMW x4 posedon edhe një asistent parkimi.

Mundësit të tjera përfshijnë një sistem navigacioni që ju lejon të hyjë në destinacione në një sipërfaqe scratchpad, dhe lidhjes me smartphone. BMW X4 do të godet dyqanet këtë pranverë, me çmim prej rreth $ 46,000.