Të Infektuar: 102.742

Të Shëruar: 89.141

Të Vdekur: 2.105

Ju ngrihet xhami i veturës në mëngjes? Largojeni lehtë akullin kështu

22:45 | 10 Dhjetor 2020

Problemi më i madh i shoferëve është dimri i ftohtë dhe me ngrica. Duket se ekziston një mënyrë për ta shkrirë xhamin e veturës shpejt, pa përdorur ‘kruese’ akulli apo ndonjë pajisje tjetër për shkrirje.

Videoja që do ta shihni më poshtë nga meteorologu Ken Weathers tregon një zgjidhje të thjeshtë duke përzier ujin me alkool (alkool fërkues) – në një shishe spërkatëse, transmeton Lajmi.net.

Duke aplikuar këtë përzierje në xhamin e ngrirë të veturës suaj, akulli do të shkrihet menjëherë nga vetura, duke i bërë mëngjeset tuaja të dimrit shumë më të shpejta.