Të Infektuar: 68.351

Të Shëruar: 59.438

Të Vdekur: 1.592

Jennifer Lopez flet për suksesin e saj gjatë karrierës në muzikë

8:45 | 23 Janar 2021

JLo thotë se nuk është duke shpikur diçka ose duke u përpjekur të jetë më ndryshe.

Ajo mahniti turmat nëpër botë të mërkurën me talentin e saj të këndimit në inaugurimin e presidentit të SHBA-ve, shkruan Daily Mail, transmeton lajmi.net.

Të premten, Jennifer Lopez mori pak kohë për të reflektuar në jetën dhe karrierën e saj në një bisedë me video që shërbeu si edicioni i parë i “Coach Conversations” në YouTube.

51 vjeçarja, u ul për një bisedë virtuale me autorin dhe drejtuesin e podcastit Jay Shetty për të folur në lidhje me idenë e qëllimit.

Dyshja preku shumë tema, nga sukseset e panumërta të JLo në të kaluarën dhe mënyrën se si ajo e shihte veten ndërsa po vinte në tregun e biznesit.

‘Më kujtohet kur po kaloja terapi në fillim, e dini, në fund 30-ave të mia dhe kishte shumë fjalë për të dashur veten dhe unë isha si, “Unë e dua veten”, reflektoi ajo.

“Por, padyshim që po bëja të gjitha këto gjëra si marrëdhëniet e mia personale që nuk dukeshin sikur po e dashuroja veten, por as nuk e kuptoja konceptin e saj,” shtoi aktorja e Out Of Sight.

“U desh kohë dhe është një udhëtim dhe është akoma një udhëtim për mua”, tha JLo.

Në një pikë tjetër, tema e ri-shpikjes u shfaq.

“Njerëzit janë gjithmonë si,” Oh, ajo e rishpik veten. Është një ri-shpikje. “Nuk më pëlqen kjo fjalë”, deklaroi Lopez.

“Unë nuk jam duke rishpikur ose duke u përpjekur të jem diçka ndryshe ose duke u përpjekur t’i mashtroj njerëzit në diçka të re. Është një evolucion”, shton artistja.

JLo thotë se fëmijëve të saj u thotë se ajo çfarë i thoni vetes se jeni, ajo do të bëheni “Nëse i thoni vetes jam një humbës, atëherë i tillë do të jesh”. /Lajmi.net/