Jacobson e tronditur me sulmin

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë shpreh keqardhje për vrasjen e pjesëtarit të EULEX'it në rajonin e Zveçanit.

Lajme

19/09/2013 09:34

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë, Tracey Ann Jacobson, ka shprehur keqardhje për vrasjen e pjesëtarit të EULEX-it në rajonin e Zveçanit.

“Jam e tronditur me sulmin ndaj EULEX-it në veri, këtë mëngjes, dhe e trishtuar me humbjen e jetës”, ka shkruar Jacobson në Twitter.

Doganieri i EULEX-it, shtetas i Lituanisë, ka ndërruar jetë në spital në veri të Mitrovicës, si pasojë e plagëve të marra në sulm.