Ja fshatrat e Prishtinës që nesër mbesin pa rrymë

KEDS-i ka njoftuar se në cilat zona nesër nuk do të ketë rrymë n♪7 Prishtinë.

Lajme

09/06/2016 16:47

Prishtinë

  1. Me dt. 13.06.2016 , në NS 35/10 kV Besia do te shkyçet:
  • Dalja 10 kV Lluzhan (10013011), prej orës prej  10:00 – 12:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin.Kazermee FSK në Vranidoll.

Arsyeja e shkyçjes : Punime ne rregullimin dhe kompletimin e konzolave ne L.P. e ri i ndertuar pergjatë LP 10 kV egzistues.