Ja Ferrari i ri (FOTO)

Ferrari ka prezantuar modelin GTC4Lusso, i cili do të jetë pasardhësi i modelit të vetëm Ferrari 4×4, modelit FF.

Auto & Tek

09/02/2016 11:47

Ky model do të prezantohet në Geneva Motor Show 2016.

Në pamje të parë ai nuk dallon shumë nga paraardhësi i tij FF përveç fytyrës së ngritur.

Por në të vërtetë ka më shumë se aq. Modeli i ri me 4 ulëse nga Ferrari ka një motor me aspirim normal (pa turbo kompresor) prej 6.2-litër V12 i cili prodhon 680KF, pra 29KF më shume se paraardhësi i tij i cili prodhonte 651KF, transmeton Express. Ngjashëm sikurse në versionin e mëhershëm fuqia shpërndahet me transmisionin me 7 shpejtësi dhe me fraksion të dyfishtë.

ferrari-gtc-4-lusso-sdfw4ref-942 ferrari_gtc4lusso_front_lr GTC-4-Lusso-rear-side ferrari_gtc4lusso_interior_driver_s_side_300dpi