Ja çfarë bëri Pique me rrjetën

Mbrojtësi i Barcelonës, Gerard Pique ka vendosur që rrjetën që e mori në stadiumin e Berlinit në takimin kundër Juventusit, t’ia dhurojë një shoku të tij si dhuratë për martesën e tij.

Sport

14/06/2015 19:41

Si duket, më në fund është zbuluar dilema se çfarë ka bërë Pique me rrjetën e stadiumit të Berlinit.

Ai vendosi që këtë rrjetë t’ia dhurojë shokut të tij, pasi ai po martohej pikërisht në atë ditë.

Dhe, në pamundësi për të qenë prezent në këtë martesë, Pique ia dhurojë atij rrjetën si shenjë dhurate për martesën.