Ja 3 ndryshime të thjeshta për të forcuar lidhjen tuaj

22:39 | 7 Dhjetor 2021

Është shumë e vështirë që partnerët të afrohen nëse ndahen shpesh

Nëse mendoni se jeni të distancuar nga partneri dhe po kërkoni një mënyrë për të rizgjuar emocionet që në fillim të lidhjeve, është e rëndësishme të dini se burrat ata që janë të përqendruar tek veprat dhe jo tek fjalët.

Krijoni një ritual tuajin

Mund të jetë shikimi i një filmi para gjumit, gërvishtja ose gjë tjetër që ju pëlqen të dyve. Rituale të tilla do t’ju afrojnë dhe nevoja juaj për gjeste të tilla do të zgjojë tek ai një kujtim se ai nuk mund t’ju humbasë lehtë.

Rrëzoni aty nga “ana e tij e egër”

Është shumë e vështirë të afroheni nëse jeni shpesh të ndarë fizikisht, por mund të bëni diçka për këtë. Dërgojini atij një fotografi të brendshme me një mesazh që thotë se mezi prisni takimin tuaj në vazhdim. Sapo të gjeni veten herën tjetër, pasionet e vjetra do të ndizen shpejt.

Shikoni fotot e fëmijërisë

Është kaq e ëmbël të shikosh të gjitha transformimet e tua fizike dhe të qeshësh me ngjarje që më lidh aventurat e fëmijërisë. /Lajmi.net/