Iu pëlqejnë fjaltë e pista? Gjërat më seksi që mund t’i thoni në dhomën e gjumit

12:24 | 5 Dhjetor 2021

A e knei provuar ndonjëherë?

Të gjithë kanë dëshirë të flasin pisët në dhomën e gjumit, por shumë ndjehen të turpshëm ose kanë frikë se do të tingëllojnë qesharak, shkruan lajmi.net.

Por nuk ka pse të jetë kështu! Të gjithëve iu pëlqen kur partneri apo partnerja iu flet pisët gjatë seksit, edhe nëse kanë turp ta pranojnë këtë.

Zgjedhja e fjalëve mund të jetë me të vërtetë sfiduese, sepse një fjalë gabim mund ta prish atmosferën, apo ta bëjë atë perfekte.

Nëse jeni me një partner që nuk keni eksperimentuar shumë, fjalët janë shumë të dobishme për të arritur ta shijoni këtë eksperiencë.

Është si një lloj arti të dish të kërkosh në një mënyrë që të tërheq më shumë dhe ta bësh jetën seksuale të jetë më efektive.

Ndoshta nuk doni të thoni gjëra që duken shumë agresive ose të pavërteta, por doni që fjalët të përshtaten në këtë moment, në vend që të duken të çuditshme.

Përdorni disa nga këto “dirty talk” dhe pastaj gjykoni nëse mund t’i provoni edhe ju në dhomën magjike.

“Kam nevojë për ty”

“Më kënaq pa masë”

“Jam e jotja ku do ti”

“Mund të bësh çfarë të duash me të…”

“Dua të vish për mua aty…”

“Dua të të shijoj aty…”

“Më godit”

“Ma trego ç’di të bësh që të më heqësh trurin…”

“Më pëlqen mënyra se si…”

“Më pëlqen kur arrin kulmin…”

Këto fjalë do të bëjnë partnerin tuaj të çmendet fare për juve! /Lajmi.net/