Itali – Shqipëri mund të shtyhet (Foto)

Miqësorja ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë mund të shtyhet, për shkak të vërshimeve të mëdha që janë duke ndodhur në Genova.

Sport

15/11/2014 19:18

Ndeshja ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë është në rrezik, pasi përmbytjet e mëdha në Genova mund të bëjnë që kjo miqësore të shtyhet.

Qyteti italian është duke lundruar në ujë, ndërsa në Itali si duket është krijuar një kaos mjaft i madh.

Kombëtarja e Shqipërisë është dashur të fluturojë për në Itali nga Rennesi në 11:00, por është informuar se ulja e avionit ështëe pamundur, duke lënë peng kështu fatin e takimit.

Miqësorja në fjalë, është të planifikuar të zhvillohet me datën 18 nëntor. Qëndroni me ne, për më të rejat rreth kësaj situate.