Hyseni viziton Dragashin, Prizrenin dhe Mamushën

Ministri i Punëve të Brendshme Skender Hyseni, në kuadër të vizitave komunave të vendit, sot do të vizitojë Dragashin, Prizrenin dhe Mamushën.

Lajme

13/08/2015 07:43

Në të tre komunat Hyseni do të ketë takime me kryetarët e komunave – Salim Jenuzin, Ramadan Mujën dhe Arif Bütüç – dhe me këshillat komunalë për Siguri në Bashkësi.

Takimi në Dragash është caktuar për në orën 11:00, në Prizren në orën 13:00 dhe në Mamushë në orën 14:30.

Hyseni që një kohë ka filluar vazhdën e vizitave nëpër komunat e Kosovës. Kjo iniciativë e ministrit të brendshëm ka nisur pas kërcënimeve të shtuara për sulme terroriste kohëve të fundit në vend.