Hyn në operacion për të bërë buzët, humb jetën tragjikisht

Trendi i ndërhyrjeve plastike është kthyer tashmë në një gjë shumë normale.

Fun

19/11/2016 14:41

Por shumica prej tyre kanë përfunduar duke dëmtuar edhe më shumë fytyrën duke bërë dëme të pakthyeshme.

Një vajzë e re nga Rusia mendonte të rregullonte mjekrën dhe buzët pasi i kishtë shumë të holla.

Por fatkeqsisht operacioni ishte gjëja e fundit që mundi të bëjë në jetën e saj pasi ajo humbi jetën në tavolinën e operacionit.

Sipas mjekëve 23-vjeçarja Maria D,pati një “kolaps anafilaktik”, ose thënë ndryshe, i pushoi zemra./albeu