Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Honda ka dy fytyra?

10:57 | 3 Nentor 2014

Honda e re e shkëlqyer dhe e bukur. Kompania japoneze e makinave nuk ka te bëjë vetëm me makina të mërzitshme por tani ajo ka një makinë me një dizajnë shumë të bukur.

Honda e re e shkëlqyer dhe e bukur. Kompania japoneze e makinave nuk ka të bëjë vetëm me makina të mërzitshme por tani ajo ka një makinë me një dizajnë shumë të bukur.

Filmi i shkurtër i cili quhet “Ana Tjetër” tregon dukshmërinë e makinave të besueshme Honda dhe racën e tij prej nje makinë garash.

Fillimi i reklamës paraqet një njeri përpara shkollës duke pritur të dashurën e tij, të cilën do ta dërgonte në maskemball.

Megjithatë, nëse ju e shtypni shkronjën R në tastierën tuaj, situata do të ndryshojë tërësisht dhe ju do të shihni “anën e errët”, ku në rolin kryesor shfaqet mafia.

Ndryshe, disa nga pjesët e kësaj videoje promovuese të Hondas, janë filmuar në qytetin kroat të Rijekës.