Honda Accord

Honda Accord gjenerata e nëntë ka hartuar dhe ka krijuar një makinë të sofistikuar, në historinë e Honda Accord.

Auto & Tek

18/08/2015 14:09

Çdo aspekt i trupit është i qepur me porosi për të përmirësuar çdo aspekt të këtij modeli, dhe për të ofruar një makinë shumë të qetë gjatë ngasjes.

Inxhinierët e Honda Accord Sedan kanë hartuar disa karakteristika të veçanta dhe kanë rritur efikasitetin e karburantit.

Të gjitha modelet e Accord për vitin 2016 janë sportive, më të sofistikuara me një styling ekspresiv.

Honda Accord Sedan dhe Coupe ofrohen me dy motorë të avancuar, një (Di) 2.4 litra inline, motor drejtpërdrejtë injektuar 4 cilindërsh, dhe një motor 3.5 litër V6 që është motori më i fuqishëm i ofruara në një sedan Honda deri më sot .

Motori 2.4 litërsh ka 185 kuaj fuqi, ndërsa modeli V6 ka gjithsejtë 278 kuaj fuqi.

Të gjitha modelet gjithashtu janë të pajisura Driving Assist, teknologji të re që shfrytëzon sistemin drejtues të automjetit për të zvogëluar ngarkesën e punës së shoferit .