Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

‘Harrojnë’ koronavirusin, të rinjtë mitrovicas mblidhen për t’u argëtuar

8:34 | 2 Gusht 2020

Të rinjtë e Mitrovicës duket që nuk e kanë hallin e pandemisë Covid-19.

Derisa në gjithë Kosovën, numri i të infektuarve dhe të vdekurve po rritet çdo ditë, ata kanë zgjedhur një lokal për tu bashkuar.

Në një video të dërguar nga lexuesit në KosovaPress, të rinjtë e këtij qyteti shihen së bashku në një lokal duke u argëtuar me Dj.

Sipas këtij lexuesi, ata dje janë mbledhur te liqeni akumulues.

Ndërsa, policia është parë aty.