Hallet dashnisë qytetarët i ndajnë edhe me hoxhë Shefqet Krasniqin

Dr. Shefqet Krasniqin kohëve të fundit e kemi parë në shumë intervista, por kjo e sontmja ishte më zbavitësja për publikun por edhe për të.

ShowBiz

01/04/2018 21:20

Ai ‘nKosovëShow’ foli rreth jetës së tij, problemeve të njerzve dhe kërkesave të ndryshme që i bëhen çdo ditë, shkruan lajmi.net

Krasniqi ka treguar se ka shumë njerëz që kërkojnë nga ai për të biseduar për probleme të ndryshme, madje edhe hallet e dashnisë shumë të rinjë e të reja i ndajnë me hoxhën e njohur i cili ishte Imam i Xhamisë së madhe në Prishtinë.

Për ta ndjekur intervistën ndryshe të tij, mos i humbisni videon që ju sjellim në vazhdim./Lajmi.net/

YouTube player