Golf GTI RS, koncept i inspiruar nga Porsche 911 (Foto)

12:54 | 24 Maj 2017

Një VW Golf të tillë nuk keni parë asnjëherë.

I quajtur GTI RS Concept, ky koncept i WV Golf është inspiruar nga pjesëtari i familjes, Porsche 911, transmeton Express. Pjesa e zgjeruar e trupit Rocket Bunny vjen nga Japonia.

Ky model është ekspozuar në ‘SOWO European Experience’ në Savannah, Georgia, SHBA. Ky koncept është rezultat i kërkesave dhe interesave të ndryshme të entuziastëve të VW Golf të cilat janë shkrirë në një koncept të vetëm.