Gjykata shpall vendimet për 23 të arrestuarit e Kuksit

Gjykata e Kukësit e mbledhur ne Tirane i ka ndare ne mes disa duke i denual dhe disa duke i liruar 23 kuksianët e arrestuar për protestën në Rrugën e Kombit.

Lajme

04/04/2018 15:13

Me një shtetrrethim policor, ku janë më shumë se 1 mijë policë që kanërrethuar gjykatën, gjyqtarja e gatshme, Alma Ahmeti ka dhënë vendimet. Deri tani me

Gjykata e kryesuar nga gjyqtarja Alma Ahmeti vendosi:

1-Ahmet Tobli  ‘Detyrim  paraqitje’

2-Lulëzim Popa ‘Detyrim  paraqitje’

3-Sajmir Trota ‘Detyrim  paraqitje’

4-Lefter Rexhmati ‘Detyrim  paraqitje’

5-Adem Duraku ‘Detyrim  paraqitje’

6-Armand Ademi ‘Detyrim  paraqitje’

7-Ardit Aldini “Detyrim Paraqitje”

8-Zenel Matymuja “Detyrim Paraqitje”

9-Fatos Harulla “Detyrim Paraqitje”

10-Rasim Koloshi “Deyrim Paraqitje”