Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

Gjithçka gati (Foto)

22:16 | 21 Mars 2015

Krasniqi 0

Në Rostock të Gjermanisë, tashmë është pothuajse gjithçka gati për ndeshjen e madhe në boks, ndërmjet Jurgen Brahmerit dhe Haxhi Krasniqit.

Jurgen Brahmer dhe Haxhi Krasniqi do të përballen pas disa minutave për titullin e Kampionit të Botës në Boks.

Dhe, arena e kësaj lufte që është në Rostock të Gjermanisë është përgatitur si është më së miri.

Për momentin janë duke u luajtur ndeshjet e kategorisë më të ulët, derisa të vijë koha për duelin e madh ndërmjet Brahmerit dhe Haxhi Krasniqit.

Krasniqi