Gjendet një thes me granata dore në Firajë të Shtërpces

Një banor i Firajës së Shtërpcës ka lajmëruar në Polici se ka gjetur një thes me mjete eksplozivi.

Lajme

04/06/2015 14:10

Sipas Policisë, në thes janë gjetur gjashtë granata dore dhe 5 karikatorë të pushkës automatike të tipit Kallashnikov.

Policia ka siguruar vendin e ngjarjes, ndërsa njësia për deminim e FSK-së, ka tërhequr mjetet eksploduese nga vendi i ngjarjes pa ndonjë incident.