Fshatarët i rrahin 5 gra për vdekje, me bindjen se bënin magji

Pesë gra thuhet se janë rrahur brutalisht për vdekje nga disa fshatarë të cilët i akuzuan ato për magji në Indi.

Bota

10/08/2015 10:17

Fshati Kinjia në shtetin Jharkhand kishte përjetuar disa fatkeqësi të fundit dhe i kishte fajësuar për këtë pesë gra.

Ata i kanë zvarritur gratë nga shtëpitë e tyre dhe i kanë rrahur me shkopinj dhe shufra hekuri, dhe madje i kanë sulmuar ato me thika.

Policia mbërriti menjëherë pas sulmit dhe thuhet se kanë arrestuar deri 50 fshatarë, transmeton Klan Kosova.

Gratë u fajësuan për dështimin e fshatit, duke sjellë sëmundje në fshat dhe madje u akuazun edhe për vdekjen e fundit të një fëmijë, duke dyshuar për magji.

Indi2 Indi