Fotografitë më të mira të vitit

Nga festivalet e baltës, deri tek jeta e vetmuar në një kasollë druri në Uells. Imazhe mahnitëse janë shpallur fitues të kompetivionit të fotografive më të mira të udhëtimit, për vitin 2013. Fituesi i ‘Travel Photographer Of The Year awards 2013’ (Fotografi më i mirë i udhëtimeve për vitin 2013) u shpall fotografi britanik Timothy…

Lifestyle

17/12/2013 06:00

Nga festivalet e baltës, deri tek jeta e vetmuar në një kasollë druri në Uells. Imazhe mahnitëse janë shpallur fitues të kompetivionit të fotografive më të mira të udhëtimit, për vitin 2013. Fituesi i ‘Travel Photographer Of The Year awards 2013’ (Fotografi më i mirë i udhëtimeve për vitin 2013) u shpall fotografi britanik Timothy Allen, falë pamjeve që ‘zuri’ në Mali, Uells e Bhutani.

Schoolboy Jonathan Rystrøm, 14 vjeç, nga Danimarka, e fitoi çmimin e fotografit më të mirë të ri të udhëtimeve. Fotografitë fituese do të shfaqen në një ekspozitë në Londër, verën e ardhshme. Në këtë garë kanë marrë pjesë fotografë amatorë dhe profesionistë nga 100 vende të botës. Shijoni disa prej fotove më të mira dhe më mbresëlënëse të vitit që po e lëmë pas.