Fotografi e xhiron dasmën vetëm me iPhone, rezultatet janë magjike (Foto/Video)

Fotografi Spehi Bergerson gjithmonë kishte dashur që ta incizojë një dasmë të tërën duke e përdorur vetëm iPhone, por asnjëherë nuk kishte gjetur ndonjë çift që do e lejonte këtë.

Bota

27/01/2016 15:45

 

Por, më në fund ishte takuar me Ayushi dhe Abhishek e që kishin pranuar që ai ta bënte këtë gjë.

Bergerson e kishte përdorur vetëm iPhone 6s Plus, raporton lajmi.net.

“Çfarë më pëlqen më së shumti tek iPhone është se më lejon të jem më afër subjektit dhe të mbaj kontakt me sy”, thotë Bergerson, transmeton lajmi.net.

Edhe pse kjo gjë duket një gjë e frikshme për ta bërë, rezultatet janë të mahnitshme.

Për ta dëshmuar këtë, lajmi.net i sjellë për ju disa fotografi dhe videon e realizuar nga Bergerson.

iphone-wedding-photography-sephi-bergerson-india-18

iphone-wedding-photography-sephi-bergerson-india-19

iphone-wedding-photography-sephi-bergerson-india-20iphone-wedding-photography-sephi-bergerson-india-21

iphone-wedding-photography-sephi-bergerson-india-24iphone-wedding-photography-sephi-bergerson-india-3

YouTube player