Fjalët e Efit duke u larguar nga BBVA: Shtëpia ka një lider, një fitues – ai është Luizi

Efi është eliminuar sot nga shtëpia e Big Brother VIP Albania. Kjo ka bërë që banorët t’i kaplojë heshtja, pasi që ishte eliminimi i dyfishtë brenda një Prime. Efi është eliminuar pasi që Dea kishte mundësinë t’i dërgojë në nominim tre banorë të shtëpisë. Dea zgjedhi që të dërgojë në nominim Luizin, Efin dhe Kiarën.…

ShowBiz

05/02/2023 00:23

Efi është eliminuar sot nga shtëpia e Big Brother VIP Albania.

Kjo ka bërë që banorët t’i kaplojë heshtja, pasi që ishte eliminimi i dyfishtë brenda një Prime.

Efi është eliminuar pasi që Dea kishte mundësinë t’i dërgojë në nominim tre banorë të shtëpisë.

Dea zgjedhi që të dërgojë në nominim Luizin, Efin dhe Kiarën. /Lajmi.net/