Filmat që do të shfaqen në Kino ABC në tre muajt e ardhshëm

Kino ABC ka zbuluar filmat dhe datat e shfaqjes së tyre gjatë tre muajve të ardhshëm.

ShowBiz

27/01/2016 20:25

Shumë filma e shumë premiera edhe këtë vit në kinemanë në Prishtinë.

Nëse keni ndonjë film që mezi prisni ta shihni, Kino ABC ju ofron këtë mundësi, ndërsa këta janë titujt e premierave të filmave që do të shfaqen në tre muajt e ardhshëm, transmeton lajmi.net.

Ndër filmat më të pritur janë edhe “Deadpool” dhe “Batman v Superman”./lajmi.net

Shkurt 2016
1. Fifty Shades of Black4 shkurt
2. Deadpool – MARVEL – aksion/aventure/fanta-shkencë – 11 shkurt
3. Grimsby – Penelope Cruise – 25 shkurt
4. The other side of the door – horror – 25 shkurt

Mars 2016
1. Zootopia 3 mars
2. Concussion – drame/sport – 123’ – Will Smith – 10 mars
3. Divergent series: Allegiant 3D– Shailene Woodley – 10 mars
4. Kung fu panda 3/3D – animacion – 17 mars
5. THE 5th WAVE – triller/fanta-shkence – 18 shkurt 
6. BATMAN v SUPERMAN 3D – 23 mars
7. Risen – aksion/aventure/drame – 127’ – 24 mars
8. Keeping up with the Joneses – komedi- 31 mars

Prill 2016
1. The BOSS7 prill
2. The Jungle Book 3D– Disney – 14 prill 
3. HUNTSMAN 21 prill
4. Eddie the Eagle – drame/sport – Hugh Jackman – 28 prill
5. The finest hour – drame/histori/triller –Chris Pine, Ben Foster – 28 prill

YouTube player
YouTube player