Të Infektuar: 4931

Të Shëruar: 2267

Të Vdekur: 102

Ferrari F50, i mrekullueshëm në testin e vozitjes

14:50 | 5 Qershor 2019

Shikoni pamjet e testit të vozitjes të Ferrari F50 në dallim me F40.

Ashtu si shumë prej nesh në moshë të hershme, unë kam rënë në dashuri me Ferrari F40.

F40 ishte një evolucion i dashurisë sime.

Disa vjet më vonë, kur F50 Ferrari arriti, ai shënoi një kohë të re të prodhimit të automjeteve të shpejta.

Këtë javë Chris Harris do t’i vozisë dy makinat për të parë se cila i përshtatet më mirë.

Mos humbni kohë dhe shikojeni video-klipin.