Fernando Alonso mohon kalimin e mundshëm te Red Bull

Fernando Alonso e ka bërë të qartë se është i mërzitur me pretendimet se mund të kalojë te Red Bull nga Aston Martin. Historitë se ai mund të zëvendësojë Sergio Perez u shfaqën pas Çmimit të Madh të Meksikos në fundjavën e kaluar. Alonso tha se ai “nuk po e shijonte” atë dhe e hodhi…

Auto & Tek

02/11/2023 22:08

Fernando Alonso e ka bërë të qartë se është i mërzitur me pretendimet se mund të kalojë te Red Bull nga Aston Martin.

Historitë se ai mund të zëvendësojë Sergio Perez u shfaqën pas Çmimit të Madh të Meksikos në fundjavën e kaluar.

Alonso tha se ai “nuk po e shijonte” atë dhe e hodhi poshtë idenë e kalimit te rivalët.

“Do të sigurohem që të ketë pasoja. Ju jeni të gjithë gazetarë, njerëz profesionistë që keni qenë në F1 për shumë vite dhe keni fituar respektin tuaj dhe kështu duhet të jetë. Thashethemet vijnë nga njerëz që nuk janë në këtë dhomë, janë vetëm për t’u tallur. Dhe nuk është qesharake kur ata luajnë me ndonjë gjë”, tha ai.

Alonso nuk shtjelloi se çfarë mund të jenë ato, apo ndaj kujt mund të drejtohen. /Lajmi.net/