Femrat që meshkujt simpatizojnë!

Me aq sa kemi kuptuar, është se meshkujt kanë deklaruar që preferojnë femrat me “ pamje natyrale “.

Lifestyle

06/12/2016 23:36

Por, e gjithë kjo mund të jetë një gënjeshtër, thotë një hulumtim nga një faqe takimesh “Zoosk”, që thotë se meshkujt përdorues të mediave online, preferojnë të kundërtën.Hulumtimi analizoi 1200 profile të femrave në “Zoosk” dhe rezultatet ishin marramendëse:

Femrat të cilat kishin grim, kishin sukses ti tërheqin meshkujt 3 herë më shumë se ato që nuk përdorin grim.

Por sidoqoftë, meshkujt prapë insistojnë se i dëshirojnë femrat pa grim, dhe të gjithë e kemi dëgjuar shpesh se si meshkujt shprehen se “Buzëkuqi është i shpifur”

“A je në të vërtetë kaq bukur apo është vetëm grimi“ është një tjetër pyetje që meshkujt e bëjnë me ironi, transmeton KosovaPress.

Siç duket, meshkujt sado që flasin, prapë preferojnë femrat me grim, shkruan 10minuta, përcjellë Klan Kosova.