“Është prodhim vendor”, përgjigjja epike e Ganes kur zgjedh mes Noizyt dhe Don Xhonit

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu, ishte e ftuar këtë të premte në emisionin “Mirage”. Ajo ishte e ftuara e kësaj jave në rubrikën “Kë zgjedh”, shkruan lajmi.net. Deputetja Musliu, ka bërë shumë zgjedhje të ndryshme. E kur erdhi puna të zgjedhte mes Don Xhonit dhe Noizyt, ajo pati një përgjigje epike. Këtë përgjigje…

ShowBiz

21/11/2022 13:42

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu, ishte e ftuar këtë të premte në emisionin “Mirage”.

Ajo ishte e ftuara e kësaj jave në rubrikën “Kë zgjedh”, shkruan lajmi.net.

Deputetja Musliu, ka bërë shumë zgjedhje të ndryshme.

E kur erdhi puna të zgjedhte mes Don Xhonit dhe Noizyt, ajo pati një përgjigje epike.

Këtë përgjigje dhe shumë të tjera mund t’i ndiqni mëposhtë: