Emocionuese: Shikoni se si ky vogëlush kujdeset për gjyshen e tij të pafuqishme! (Video)

Shumëkush që i frikësohet pleqërisë, do të pyes se a do ta ketë fatin që dikush të kujdeset për të kështu.

Bota

24/01/2016 21:40

Shikojeni videon që është bërë hit i madh në Facebook se si një vogëlush me zemër të mirë ndihmon gjyshen e tij, transmeton Telegrafi.

Se kush është ky fëmijë që ka pushtuar zemrat e njerëzve, kjo ende nuk dihet. Sidoqoftë, pamjet janë emocionuese dhe shpresëdhënëse se gjeneratat e reja do t’i ruajnë vlerat e dikurshme se pleqtë nuk duhet harruar.

YouTube player