Eksperiencat më të këqija të kuzhinierëve amatorë (Foto)

17:40 | 8 Gusht 2018

Iu ndodhë edhe kuzhinierëve me përvojë të gjatë, që të kenë ndonjë ditë të keqe në punë, por këta pretendues për kuzhinierë është më së miri të mos provojnë më kurrë të përgatisin.

Imazhet e përmbledhura nga Diply, tregojnë rastet më ekstreme, që i bëjnë të mendojnë ata të cilët nuk dinë të përgatisin, të porosisin ushqim të gatshëm, transmeton Telegrafi.

Nga kuzhinat e mbuluara me ushqim, deri te gjella aq e djegur sa që nuk dihet se çfarë është – janë disa prej rezultateve të këtyre kuzhinierëve, që kurrë nuk do donit t’ju ftonin për drekë.

Njëri gati i vuri flakën kuzhinës pasi ushqimi iu përfshi prej zjarri, ndërsa një tjetër e vuri kapakun nga xhami mbi tiganin e nxehtë dhe sipër pulës ranë copëzat e thyera.