“Eksperienca që kam kaluar nuk ka qenë aq e lehtë”, Beatrix flet për periudhen pas daljes nga BBV

Këtë episode emisioni “Mirage” erdhi me materiale të shumta dhe ekskluzive.

ShowBiz

04/06/2022 22:51

Artistja Beatrix Ramosaj për herë të parë ka foluR për një media pas daljes nga “BBV”, shkruan lajmi.net.

Për “Mirage” artistja tregoI shumë gjera, ku ndër tjerash foli edhe për daljen nga ky spektaklel.

Për ta kuptuar rrëfimin e këngëtares shikoni videon:

YouTube player