Edhe një pjesëtar i Policisë së Kosovës, ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij

Edhe një pjesëtar i Policisë së Kosovës, ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij. Nga reagimet në rrjetet sociale bëhet e ditur se polici në fjalë e ka marrë rrugën e mërgimit, shkruan lajmi.net. Polici Sovran Mehmeti tashmë nuk është pjesëtar i Policisë së Kosovës. Kolegët e Mehmetit kanë treguar se polici tash e tutje…

Lajme

22/02/2024 08:53

Edhe një pjesëtar i Policisë së Kosovës, ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij.

Nga reagimet në rrjetet sociale bëhet e ditur se polici në fjalë e ka marrë rrugën e mërgimit, shkruan lajmi.net.

Polici Sovran Mehmeti tashmë nuk është pjesëtar i Policisë së Kosovës.

Kolegët e Mehmetit kanë treguar se polici tash e tutje do të jetojë dhe veprojë në Shtetet e Bashkuara.

Disa nga reagimet e tyre në rrjete sociale:

“Te prift e mbara shoku jem në ShBA

Një Polic si ti do ti mungoj

Qytetit, bashkë përjetuam kohen me te mirë brenda Policisë po edhe jashtë saj.

Profesional, i hareshëm e mbi te gjitha TRIM”

“Shoqëri e Besnikëri

Te prift e mbara shoku jem”

“Suksese shoku jem ne rrugëtimin te cilin e ke

zgjedhur kënaqësi e veçantë të punoja së bashku me ty.

Faleminderit për kontributin e dhënë, e të

prift e mbara

“Të priftë e mbara shoku, 1 polic si ti mungojë policisë, qytetit e shoqërisë.

“Paç rrugën e mbarë ne ShBA mik, do i mungosh Policisë se Ferizajt, qytetit dhe neve

shoqërise. Të priftë e mbara! /Lajmi.net/